Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit De Merkinkt van PCB voor verkoop
Van goede kwaliteit De Merkinkt van PCB voor verkoop
Dank voor uw steun altijd. Na het oude testen en het aanpassen, worden wij definitief de perfecte inkt van u. Toejuichingen.

—— Kalpesh Patel

Wij hebben 3 keer steekproef door uw partij in vorige 3 maanden ontvangen. Waardeerde uw hard werk en geduld. Wacht op uw eerste verzendingsaankomst.

—— Dzmitry Anoshka

Ik houd van uw groene inkt van PCB van het soldeerselmasker, vooral het donkere groen shinning!

—— Mohsen Esmaeili

Het is de eerste keer die wij van China hebben gekocht. Alles is fijn en dank voor uw uitnodigingen om bericht op uw website te verlaten.

—— Vũ Trang

Ik ben online Chatten Nu

Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd
Onze collega's Werknemersonderwijs teambouw Team Leaming

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Milter, Flowtech, Nuojinsen
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : < 10%

De Technologieco. van Hubeinuojinsen, Ltd, na jaren constante die inspanningen, met buitenlands geavanceerde technologie en proces, Productie worden gecombineerd heeft van PCB-inkt het technische niveau, in overeenstemming is met het vereiste van de milieubescherming van RoHS richtlijn bereikt, met uitstekende kwaliteit en de uitstekende dienst diep wordt vertrouwd op door klanten.
Het bedrijf ging de de kwaliteitsnormcertificatie van ISO9001 en de certificatie van het het milieusysteem van ISO 14000 over,

is de nationale hoge en nieuwe technologieonderneming. Het bedrijf heeft vele eer bereikt, die omvatten: de Chinese fotografische maatschappij van professionele commissie van de straling die, adjunct-directeur van de eenheid, de negende nationale commissie, adjunct-directeur van de gedrukte kringstak van eenheid, de nationale normalisatie technische commissie, adjunct-directeur van de eenheid drukte kringsraad, de gedrukte kringsindustrie in China in de tweede zitting van de onderneming van het „natie“ merk, Hubei in 2015 geavanceerde eenheden van ecologische bouw en milieubescherming, enz. genezen. De bedrijven hangen altijd de wetenschap en de technologie aan als eerste productiviteit. Het centrum van de ondernemingstechnologie in Wuhan-stad, heeft het bedrijf Wuhan-stad, ingebouwd en een volledige reeks van PCB-inktonderzoek en ontwikkeling van het onderzoekscentrum van de techniektechnologie, platform twee gevormd, en leidt om de gedrukte kring met merkinkt en de gedrukte kring te maken gebruikend weerstand „twee belangrijke de industrienormen solderen. Het het vlaggeschipproduct van het bedrijf, soldeersel verzet zich inkt (soldeerselmasker) tegen reeks producten is geweest Amerikaanse UL-veiligheidscertificatie.


Het bedrijf hecht groot belang aan „onderzoek“ ontwikkeling, voer actief technische uitwisselingen en uitgebreide samenwerking met de Universiteit van Peking van Chemische Technologie uit, Chemisch het Ontwerpinstituut van Wuhan, Universiteit van Wetenschap en Technologie van China en andere binnenlandse beroemde universiteiten, begin 2016, en vestigde de Universitaire universiteit van Wuhan van polymeermaterialen een gezamenlijk laboratorium. Na jaren van wetenschappelijke onderzoeksamenwerking, heeft het bedrijf een onafhankelijk intellectuele eigendomsysteem opgebouwd. Het bedrijf is uitgerust met geavanceerde faciliteiten naast het basislaboratorium, maar ook om de arts, meester als kern te verenigen, R&D-vermogen van een sterk professioneel en technisch team.

In de loop van de jaren verbetert het bedrijf aan wetenschappelijke beheerswijze en de kwaliteit van productie en beheersysteem, ononderbroken ontwikkeling, en streeft ernaar om de internationale markt open te stellen om bredere ontwikkeling te bereiken. Het bedrijf al personeel is eerst gewillig aan „zelf-Verbetering, praktische doeltreffendheids“ ondernemingsgeest en de „kwaliteit, klanten eerst“ bedrijfsfilosofie, en verbetert constant de innovatie, voldoet klanten aan vereisten, verbetert de concurrerende capaciteit van ondernemingen in de binnenlandse markt.

Contactgegevens
Hubei Nuojin Sen Technology Co.,Ltd

Tel.: 86-27-87874388

Fax: 86-27-87874388

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)